Ma revolt urat de tot!

Intentia mea initiala era de a nu scrie pe blog despre teme care vizeaza presa. Din multe si variate motive.
Dar acum chiar m-a scos din pepeni o treaba.
Problema: Un om si-a dat foc in centrul Clujului. Motivele, desi importante, nu sunt relevante aici.
„Solutie”: Ce a considerat de cuviinta Realitatea Cluj – (nu dau link la site, nici vorba, si nici screenshot) sa faca? (nu discut „coincidenta” de a fi fost ei la locul cu pricina exact cand omul devenea tortza vie)
Sa dea filmare pe site cu omul fara sa ii blureze fata, corpul!
Asta dincolo de faptul ca in fundalul filmarii se auzea o domnita care zicea, chicotind, „filmeaza-l” sau ceva de genul. Poate nu chicotea ci hohotea de plins, sa-mi fie scuzat.
Nu conteaza daca omul e nebun, daca era beat mort, daca a avut un moment de ratacire. Si nici nu ma erijez intr-un guru al deontologiei jurnalistice. Insa ce au facut distinsii domni de la postul amintit e dincolo de puterea mea de acceptare.
Nota: pe siteul Realitatea TV – central, filmarea apare cu blur.

Daca ii mai aud pe unii mai hipermegacatolici decat Papa ca mai zic ca unele publicatii dau tzatze pe prima pagina ma supar rau de tot! Multumesc pentru atentie!

….

Toate astea de mai sus veneau intr-o zi in care Clujul mi se parea ca un Bucuresti urit – ca eu vad un Bucuresti urit si unul frumos. Un Cluj in care un tip a amenintat-o in troleu cu bataia pe o femeie fiindca l-a calcat din greseala pe picior, un Cluj in care o casiera RATUC era cu fatza in singe.

Reclame

3 gânduri despre „Ma revolt urat de tot!

  1. la faze dintr-astea najpa imi tot vine indemnul celor de la red hot, nu mai stiu numele piesei: „throw away your television…” „tragic” era pt mine ca lucram in tv publica (bine, faceam chestii mult mai soft, unele chiar dragutze), da niciunu dintre pretenii mei nu se uita la tv. nu la emisiunea la care colaboram, doamne feri, nu is asa egocentric, dar nu se uitau deloc la tv.

    ii o faza faina in elvetia. cica au doar trei canale tv, toate publice si asa de ochii lumii ca rating ioc. de aia sunt si trei, pollitically correct, pt vb de frantzuza, germana si italiana. nu se merita o tv particulara la ei, ca sunt asa civilizati incat seara nu stau in casa la tv, ci ies la vreun spectacol, citesc o carte, stau la o bere cu pretenii, nu ca mamalajnichii (sau cum s-o scrie mamaligari in rusa) de romani, cu ochii cat cepele in tembelizor!

  2. doho, stii ca io nu-s nici pe departe atata de radicala ca tine nici in ceea ce priveste TV-ul nici in ceea ce priveste comercialul in genere. Daaar… cazuri precum cel prezentat e mult mai mult decat sfidarea bunului simt. E ignorarea – nu ma intreba cum se face asta, starii de a fi uman.

  3. Eu tot la TV am văzut acum 1-2 luni o ştire de doilei, despre o puştoaică de liceu. Se făcea că fusese batjocorită şi tunsă de două colege pe terenul de sport, după ore, pe motiv că picase în păcat cu prietenul uneia dintre ele. Toate bune şi frumoase până la declaraţia directorului de liceu, care începea cam aşa: noi până la acest moment nu am avut idee de comportamentul sexual al elevei […]
    De atunci deschid televizorul cu şi mai mare precauţie şi numai când sunt silit de împrejurări:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s